Kelemen Ildikó

Tapasztalt Program manager Project manager SAP, ERP felhasználó Ms Dynamics AX felhasználó

Tapasztalatok

Az út maga a cél (Lao-ce)

Az előrelépéshez mindig kemény munka vezet. A kitartás, a folyamatos tanulás és a tapasztalatok megszerzése a módja annak, hogy előreléphessen az ember. Ezáltal maga is többé válik és másoknak is átadhatja tudását, hogy közösen még többet érhessenek el.

Munkatapasztalat

Előrelépésem munkahelyei.

 • 1997 - 2001

  Generali-Providencia Biztosító Rt.

  Igazgatósági asszisztens

  Igazgatósági asszisztens, belső szervező. Feladataim: munkatársak beléptetése, személyi anyagok rendezett nyilvántartása, szerződéseik, jutalék táblázat aktuális év szerint aláírt állapotba rendezve. Szerződések utáni jutalék számítás, reklamációk benyújtása, fenntartási, követési jutalékok ellenőrzése. SAP rendszerben raktári megrendelések lebonyolítása, átvétele. Diagrammok készítése, ügyfelekkel való kapcsolattartás.

 • 2001 - jelenleg

  VÁTI Nonprofit Kht.

  Pénzügyi ügyintéző
 • 2014 - jelenleg

  Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.

  Pénzügyi ügyintéző

Programok

 • 2003 - 2006

  PHARE

  A Phare az Európai Közösség kezdeményezése, előcsatlakozási alapja, melynek eredeti célja Lengyelország és Magyarország gazdaságának a felzárkóztatása volt a fejlett nyugati államok szintjére, de az elmúlt évtized alatt kiszélesedett a kedvezményezettek köre. Később a Phare-program a közép- és keleteurópai országok számára nyújtott támogatás volt a demokratizálódáshoz, a gazdaság átalakításához és az európai uniós csatlakozásra való felkészüléshez.

  Szerepem benne

  Programokban elfogadott pályázatok lebonyolítása, kifizetése, utánkövetés. Irányító hatóság felé adatszolgáltatás, jelentések elkészítése.

 • 2007 - 2013

  Regionális Operatív Programok (ROP)

  A Regionális Fejlesztés Operatív Programban megfogalmazott átfogó cél a magyarországi régiók kiegyensúlyozott területi fejlődésének biztosítása. Ez egy olyan fejlesztéspolitikai irányt határoz meg, melyben a különböző társadalmi-gazdasági adottságú térségek eltérő, sajátos fejlődési pályáikon, de egymással összhangban fejlődnek, miközben mérséklődnek a területi különbségek és az ország szervesen bekapcsolódik az európai térszerkezetbe. Ez jelenti egyrészt a meghatározó centrumok, térségközpontok gazdasági fejlesztését, másrészt a társadalmi-gazdasági szempontból elmaradott térségek, illetve a többségében hátrányos helyzetűek által lakott településrészek fejlesztését egyaránt.

  Szerepem benne

  ROP programokban elfogadott pályázatok lebonyolítása, kifizetése, utánkövetés. Irányító hatóság felé adatszolgáltatás, jelentések elkészítése.

Díjak

Munkám és tudásom elismeréseként kapott díjaim.

img11

Pénzügyi ügyintéző oklevél

Generali-Providencia Biztosító Rt.

A Generali-Providencia Biztosító Rt adományozta a kiemelkedő és elvégzett munka teljesítmény után.